Restauració de la col·lecció de plats i escudelles dels segles XVII i XVIII, del Museu Etnològic de Barcelona - Martí i Ribas, Cristina (UNICUM, 2017)
Aquest article planteja l’exemple d’un cas molt comú en la majoria de museus de llarga història: objectes que ja havien estat restaurats amb criteris actualment desfasats, amb el greuge d’una mala conservació durant tot el seu període d’emmagatzematge. Aquesta nova intervenció ha permès replantejar una nova tècnica de retoc.