Tècniques de reproducció en paleontologia - Val Molina, Sandra (UNICUM, 2015)
En el següent article s’exposen les diverses tècniques de treball, així com la descripció de les diferents tipologies de motlles i còpies, que es poden fer sobre material paleontològic. La importància de l’elaboració de rèpliques és clau per a la bona conservació dels originals de les col·leccions paleontològiques i també per al seu estudi científic.