El nou grau de conservació i restauració de béns culturals: un repte per a l’ESCRBCC - Mirambell Abancó, Miquel (UNICUM, 2015)
En aquest article s’exposen les vicissituds i passos seguits per a la implantació del nou grau de conservació i restauració de béns culturals a l’ESCRBCC, que es preveu que es comenci a impartir el mes de setembre de 2010 d’acord amb el nou Espai Europeu d’Educació Superior resultant de la Declaració de Bolonya.