Els olis essencials. Conservació preventiva en el control microbiològic - Martínez Carrión, Rosa; Rocabayera Viñas, Rosa (UNICUM, 2015)
Dençà que tenim al nostre abast els productes sintètics, els conservadors i restauradors utilitzem els parabens per les seves propietats fungicides, sense tenir en compte si la toxicitat del producte pot afectar el nostre organisme. En aquest article es revisa l’opció d’utilitzar en el control microbiològic productes naturals com els olis essencials, assajats en estudis.