Procés de conservació i restauració d’un bagul de 1883 - Balliu Badia, M.Àngels; Biasi Pascual, Carolina; Genís Abel, Trini (UNICUM, 2015)
En aquest article es descriuen els diferents materials constitutius d’un bagul de 1883 procedent del Museu de l’Art de la Pell de Vic, així com el seu estat de conservació, i el procés de conservació i restauració que posteriorment es va dur a terme. La intervenció d’aquesta peça realitzada a l’ESCRBCC va permetre la col·laboració amb el Museu i entre les diferents especialitats de l’ESCRBCC, a causa de la varietat de materials que la conformen.