Entrevista a Montserrat Pugès, cap del Departament de Restauració del Servei d’Arqueologia. Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona. - Rodríguez Mateo, Rocío; Torra Campos, Gemma (UNICUM, 2015)
Amb data 2 de novembre de 2006 es va realitzar una entrevista a la Sra. Montserrat Pugès Dorca, actualment cap del Departament de Restauració del Servei d’Arqueologia. Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona. Durant la distesa conversa vàrem poder fer un recorregut des dels seus inicis professionals, fins als engrescadors projectes en els quals treballa avui en dia. Ha estat també molt interessant conèixer les tasques que du a terme el Servei d’Arqueologia d’una ciutat com Barcelona amb un patrimoni arqueològic tan important.