Pintura Contemporània: una aproximació als materials, principals alteracions i causes de degradació - Pastor Valls, M. Teresa; Pérez García, M. Carmen (UNICUM, 2015)
Mitjançant el present article es pretén efectuar, d’una forma didàctica i senzilla, una aproximació als materials, alteracions i principals causes que les provoquen, presents en la pintura moderna i contemporània, amb la intenció d’obtenir-ne una visió global.